ČETRTI TEKMOVALNI DAN – SREDA, 9. 8. 2017

Predzadnji tekmovalni dan se je za fante začel s pripravami na tekmo proti Danski, punce pa je čakal dan počitka in navijanja za fante.

Fantje so ob 11:30 stali na igrišču, ob liniji pa so imeli bučno podporo punc. Začeli so odlično in hitro povedli s tremi točkami razlike. V drugi polčas so vstopili z rezultatom 8:3, ter do zadnje točke vodili. Nato pa so Danci zbrali vse svoje moči in izenačili zaostanek petih točk na rezultat 12:12. Za zmago je odločala zadnja točka, ki so jo naši začeli z napadom. Disk je potoval iz roke v roko, v končni coni pa pristal v rokah slovenske ekipe in fantom zagotovil zmago.

Nato jih je čakala krajša pavza in borba proti Slovaški. Tekmo so začeli s tremi točkami vodstva, nato pa igro samo še stopnjevali. Razvijali so svojo igro in se niso pustili zmesti s strani nasprotnikov, ter na koncu slavili s 15:8.

Fantje so danes s tekmami končali prej, zato jih je čakal prost večer, ki so ga izkoristili za druženje, raziskovanje mesta in ogled tekem. Punce so zvečer opravile še krajši trening pred jutrišnjimi tekmami. Čaka jih namreč tekma s Slovakinjami ob 11:30 uri, fante pa tekma z Veliko Britanijo ob 9:30 uri. Obe ekipi se borita za 9. mesto ali manj. Nasprotnike za drugi tekmi dneva bosta dobili glede na izid prvih tekem.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja