Srednješolska ultimate liga

KAJ JE ŠUL?

Šolska ultimate liga je namenjena dijakom in dijakinjam, ki želijo izboljšat svoje znanje ultimate frizbija in se hkrati zabavati. Sestavljena je iz niza turnirjev v tekočem šolskem letu. Zimski turnirji se igrajo v telovadnici (5 na 5), poletni pa na prostem (7 na 7 ali 5 na 5).

KAKO SE PRIDRUŽIM?

Da se pridružiš šolski ligi potrebuješ ekipo dijakov, ki bi s tabo zastopala tvojo šolo, ali pa se enostavno prijavi sam in te bomo priključili eni od ekip. V ligo ali na turnirje se lahko prijaviš pri koordinatorju lige Maticu, na email: matic@mariborultimate.si

KAJ POTREBUJEM, DA NAREDIM SVOJO EKIPO?

Zelo preprosto – nekaj navdušencev, 5-10 frizbijev in 8 stožcev. Za informacije glede razvoja ultimate frizbija na svoji šoli in programov treningov lahko pišeš na: matic@mariborultimate.si, ali pa najdi ultimate v svojem kraju TUKAJ. Z veseljem ti pomagamo, da postaviš svojo ekipo na noge!

SEM ŠPORTNI PEDAGOG, NA KOGA SE LAHKO OBRNEM? 

V zvezi z ligo in udeležbo svoje šole se lahko obrnete na matic@mariborultimate.si, za splošne informacije  glede ultimate frizbija v Sloveniji pa na frizbi.zveza@gmail.com.

ALBUM – Poletni turnir 2014/2015

ALBUM – Spoznavni turnir 2015/2016

ALBUM – Zimski turnir 2015/2016